Om Ældre-bloggen

Ældre-bloggen

 

Om Ældre-bloggen

 

 

 

 

03-08-16

 

Vedrørende Ældre Sagen

 

 

Jeg er blevet spurgt, om Ældre-bloggen skal være en eller anden form for konkurrent til Ældre Sagen.

Mit svar er et absolut "NEJ". Og jeg vil egentlig gerne kunne tilføje et "tværtimod".

På arbejdsmarkedet har man sine fagforeninger og arbejdsgiverorganisationer. Uden dem kunne det danske samfund simpelthen ikke fungere. Der er den lange række af organisationer, som dels støtter forskning og bekæmpelse af sygdomme og dels støtter dem, der er blevet ramt af sygdommene. Disse organisationer ville vi under ingen omstændigheder undvære. Der er et væld af interesseorganisationer, som hver især arbejder med deres særlige opgaver. De unge studerende har deres organisationer, som skaber sammenhold, og hvor de kan hente mange former for støtte.

Og vi ældre har først og fremmest Ældre Sagen. Herfra bliver der målbevidst arbejdet på generelt at få skabt de bedst mulige vilkår for os ældre og ikke mindst for de af os, der har problemer af den ene eller den art at kæmpe med. Det kan man fra Ældre Sagens side gøre med positiv virkning, fordi der på baggrund af den efterhånden meget store medlemsopbakning kan tales med virkelig vægt bag ord og henvendelser overfor stat, regioner, kommuner o.a. I Ældre Sagen kan vi også hente professionel rådgivning på mange forskellige områder: juridisk, økonomisk, helbredsmæssigt, socialt m.v. Og gennem de mange lokale afdelinger har vi mulighed for at deltage i arrangementer af mange slags.

Derfor vil jeg da også her gentage min opfordring i velkomsten ovenfor til - hvis man ikke allerede er medlem - at gå ind på Ældre Sagens hjemmeside på adressen www.aeldresagen.dk og se, hvad et medlemskab kan betyde for dig.

Men jeg mener, at der også er brug for Ældre-bloggen. Der er emner og holdninger, som man bedre kan og hellere vil lægge frem på en blog end gennem en medlemsorganisation. Så i virkeligheden kan der måske blive tale om, at Ældre Sagen og Ældre-bloggen på en god måde kan supplere hinanden.

Kommentarer til indlæggene her på Ældre-bloggen er altid velkomne. Den nemmeste måde at give dem på er ved at bruge beskedboksen her til højre.

 

Alle kommentarer vil snarest muligt blive bragt her på bloggen - men uden oplysning om E-mail adressen